Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ХОРОСКОП за 31 май...
ХОРОСКОП за 31 май

ХОРОСКОП за 31 майХороскоп Овен (21 март – 20 април)

 


Има неща, които могат да направят деня Ви по-добър. Интересните идеи са едно от тях. Просто експериментирайте, направете нещо различно и се радвайте на живота.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

 


Ще имате изключително остър нюх към стойностните неща и дори ще успявате да променяте ценностите и на другите. Може би добър политик ще излезе от Вас.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

 


Настроенията ще са водещата сила днес. Опитайте да ги контролирате, не позволявайте Вие да сте водените. Необходимостта от признание ще Ви прави търпеливи и ще възмущавате, ако усилията Ви се окажат напразни. Може би най-напред сами трябва да си дадете признание.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

 


Ще сте малко несигурни в себе си, макар че ще ви се иска да действате. Ако ви е възможно, отделете този ден лично за себе си. Релаксирайте, медитирайте, мечтайте, повярвайте си.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

 


Никой няма да може да се мери с красноречието и бликащата Ви енергия. Това ще привлича другите към Вас. Не злоупотребявайте с доверието им.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

 


Дори и в един ненатоварен ден, е важно да си имате план, тогава енергията тече по-плавно и в нужната посока. Днес просто ще имате нужда от резултати и от това да поучавате другите. Ако прекралите, скандалът Ви е в кърпа вързан.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

 


Ще се чувствате окрилени и готови не само да пътешествате, но и да покорите света. Не се дразнете от по-мудните хора, те си имат свое темпо.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

 


Ще Ви се струва, че има нещо, което пропускате и това няма да Ви дава спокойствие. Седнете и спокойно помислете, ще разсеете напрежението.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

 


Не разгаряйте конфликти точно днес. Винаги има начин да кажете нещо по подходящ начин, но за целта е добре да не сте емоционално въвлечени.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

 


Чистота и ред, строги правила, дали не прекалявате днес с изискванията си? Ако искате да промените нещо в света около Вас, не е ли по-правилно първо да започнете от себе си? Тогава естествено ще ви последват и останалите.
Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

 


Какво е неделята? Ден за почивка, ден за радост и вдъхновение. Светете, огрявайте света с неподправения си ентусиазъм и искреност. А който не Ви одобрява, това си е негов проблем, а не Ваш, нали? В крайна сметка това говори какъв е той, а не какви сте Вие ,)
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

 


Ще имате нужда да Ви похвалят, да Ви оценят, да Ви покажат милото си отношение. И тогава ще сте способни на невероятни неща. Идиличен ден, намерете време и да подишате чист въздух, и да се покажете на Слънцето.
Хороскопи от astro5.netИзточник: https://zodiite.com/
 


110552