Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Христо Иванов със ск...
Христо Иванов със скандално обвинение! >>: Борисов и Нинова пазарят с Доган край Бургас бъдещото управление /видео/

Христо Иванов със скандално обвинение! >>: Борисов и Нинова пазарят с Доган край Бургас бъдещото управление /видео/”Лидерите ще отрекат това нещо, но по моя информация тук идват и Корнелия Нинова и Бойко Борисов, за да пазарят политически сделки. Една от тези сделки е бъдещо управление, в което ДПС ще играе по-голяма роля, без това да е получило санкцията на избирателите. Ние сме тук, за да се съпротивляваме срещу това”. Това каза Христо Иванов, преди охранителите да го изтласкат към водата.

Бившият правосъден министър Христо Иванов се опита да достигне до имота на Ахмед Доган край Бургас. Достъпът му беше отказан, а служители, които охраняват мястото извикаха и полиция. Полицейските служители се забавиха поне 30 минути, но пристигнаха на мястото.


"Искаме да попитаме какво прави НСО тук, които дори не искат да се легитимират", каза още Христо Иванов. Въоръжените мъже отказаха да се легитимират и да отговорят дали са служители на НСО.


"Това, което сте принудени да правите, е беззаконие. Не знам как се чувствате в момента, но не искам да съм на ваше място", каза той, докато група от 7 охранители го избутваха в морето.

 

Това парче бряг е публична държавна собственост" - заяви Иванов, но нито полицията, нито гардовете ги допуснаха по-далеч от каменния бряг, на който акостираха. Иванов обаче заби българският трибагреник, за да покаже, че отцепените терени са на всички граждани.


.

.

.

.

 

 

 

 

*Заглавието е променено от редакцията

 


129792