Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Илиян Василев: Цензу...
Илиян Василев: Цензурата на Борисов в действие! Нито една телевизия на властта не отрази казаното от Илчовски

Илиян Василев: Цензурата на Борисов в действие! Нито една телевизия на властта не отрази казаното от ИлчовскиЗа последен път да обърна внимание - нито една от телевизиите на властта не отрази казаното от Светослав Илчовски в парламентарната комисия.

 

Ако разчитахте на БНТ, БТВ и Нова - никога нямаше да разберете какво се е случило. Те предават от хола, от кухнята, от столовата, от спалнята, но не и от Народното събрание и заседанието на тази комисия. Поредното доказателство че един център ги контролира и управлява.
Като не бойкотират тези телевизии представителите на протестните партии само ги легитимират и така се превръщат в съотговорни за 112 тото място.
Няма смисъл да се повтаря на хора, които не искат да разберат и се радват на покана от Георги Любенов, Хекимян или Виктор Николаев.


Бойкотът не е само протест, той е израз на желание и начало на промяната, защото само с Борисов тези телевизии не могат да оцелеят. Но трябват топки, трябва характер. И на първо време да се лишат от съветите на пиарите си. Иначе утре ще се прегръщат с Кошлуков.

 

Илиян Василев, Фейсбук 

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Борисов, без коментар: Бях пречка, макар че съм най-успешният и знаещият...?!?

Борисов в пълен потрес, загуби и памет...: Не го познавам Илчовски, не искам и да знам за този сигнал срещу управлението ни...

Мегаскандалът: Бизнесмен разказва за Борисов - натиск, кюлчета, изнудване и... Мата Хари (ПОДРОБНОСТИ)

Скандално разкритие за Борисов! Говори бизнесмен пред Комисията по ревизия ВИЖТЕ >>

Адвокат: Съдбата на България e като на Христос, предавана за власт и кюлчета

Spiegel: Премиерът със златните кюлчета на нощното шкафче

 

 

 

 


150281