Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Имаме вече успех, ед...
Имаме вече успех, един от опасните играчи в политиката е елиминиран

Имаме вече успех, един от опасните играчи в политиката е елиминиранЕкспертът по национална сигурност Николай Марков написа във Фейсбук коментар за събитията в страната.

 

Какво искаме и какъв резултат ще постигнем са две различни неща. Не винаги исканото е желано и не винаги постигнатото е търсено. Затова трябва да се внимава!

 

Наблюдавам и изследвам много внимателно подводните течения възникващи около протестите срещу мафиотското управление на държавата. Съгласете се, че ББ не се е родил мафиот, нито сам се превърна в такъв. Кръстниците му са живи и здрави, но по впечатляващ начин остават в сянката на прожекторите. В същата сянка са стаили дъх и много лица от специфична клиентела, която направи и легитимира един престъпник като европейски политик. Някои действаха емоционално, други разумно - заради лични интереси, други заради общи интереси, но най-интересните за мен остават кукловодите на които бронираните жилетки са техните непознати имена, сила на влияние и интересни дейности. Много интересни!

 

Имаме вече търсен успех и един от основните опасни играчи на политическата сцена е елиминиран. Той все още не знае това и има активност, но на практика е повече от мъртъв. Куршумът който го уби беше насочен прецизно и уби още един опасен играч с двойно предназначение. Той също не знае, че е мъртъв, защото стрелбата е със специални куршуми и забавен краен разултат. Остават още три лица и терена ще бъде разчистен напълно.

 

Дотук беше лесната част! Отварянето, обаче, на ножицата ще позволи на много хищници да влязат в кошарата при агнетата. Затова е важно да продължим още по-разумно и спокойно. Проявеното търпение ще обърка плановете на глутниците, но "главите на водачите им" трябва да се вземат една по една - бързо и безболезнено. Без никакви признаци на външна агресия. Професионално!

 

След това ще е чисто, но все още не и безопасно. За да стане такова трябва да следваме плана и да разчистим около къщата ни. Това изисква малко повече време и ресурси. През това време може да правим и предсрочни избори ако се налагат, макар, че всичко след тях е напълно обречено на неуспех. Истинският пробив и пълен успех ще се случат около година и половина след това, затова се заредете с търпение.

 

Не може октопод отглеждан цели 30 години да бъде унищожен за миг. Ще се случи в следващите две-три години и това е оптимистичния вариант, но ще стане. Обречени сме на успех, въпреки всички страховете на отслабените помежду ни. Ще си върнем България!

 

Пиша го за всички - приятели и врагове. Да си знаят.

 

Източник: https://fakti.bg/

Снимка: БГНЕС


132958