Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Изправи се! Мутри въ...
Изправи се! Мутри вън!“: Да се направи Комисия за разследване на „подпорната стена“ на Алепу и за къщата в Барселона

Изправи се! Мутри вън!“: Да се направи Комисия за разследване на „подпорната стена“ на Алепу и за къщата в БарселонаНародният представител Живко Табаков пита защо прокуратурата бездейства по така наречената "подпорна стена", по продажбата й, както и за къщата в Барселона

 

Комисия за разследване на така наречената „подпорна стена“ на Шофьорския плаж на Алепу, продажбата й от преди броени дни и къщата в Барселона, поиска във видео във Фейсбук народният представител от „Изправи се! Мутри вън!“ Живко Табаков, който е и областен координатор на „Изправи се.БГ“ за Бургас.

Защо прокуратурата бездейства по казуса с изливането на бетон на Шофьорския плаж и за къщата в Барселона, са част от въпросите, които той задава.

В отговор на организираната пропагандна група от ГЕРБ на Алепу по-рано днес той напомни, че съпругът на вицепремиера Екатерина Захариева е архитект на така наречената „подпорна стена“, заради което над строежа има политически чадър от страна на институциите.

Табаков допълни, че самият премиер нарече бетона „къщички за птици“ и категорично отказваше да признае, че това е строеж на хотел, тъй като строителните дейности се извършват от близка до него фирма.

Според Табаков продажбата трябва да е проверена, като той зададе задочно въпроси към премиера Борисов за редица неразследвани скандали от последните години на неговото управление, като „Кумгейт“, „Апартаментгейт“, „Суджукгейт“, „Ало, Ваньо“, къщата в Барселона, пълните чекмеджета и Мата Хари.

Табаков пита присъстващите във видеото на ГЕРБ кметове на Стара Загора и на Бургас дали е съвпадение спечелването на обществени поръчки за електробуси при сходни условия в двата града от една и съща фирма, близка до тях, което той нарича „скандал за милиони“.

Припомняме, че на 30 април, на Разпети петък, Манолова лично отиде на Алепу, за да припомни, че за изливането на бетон на Шофьорския плаж правителството на Борисов продължава да мълчи и да не предприема никакви действия по отстраняване на бетона.

 

 

Източник: https://izpravise.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Мая Манолова бръкна и в „най-милото и най-успешното“ на ГЕРБ – здравната реформа

Мая Манолова: Борисов е изчерпан. Ненужен и сам. Вцепенен от страх...

Манолова на Алепу: Това безобразие трябва да се премахне

“Изправи се.БГ” в Бургас поиска оставката на директора на РИОСВ-Бургас

Мая Манолова иска депутатската заплата да е 1400 лева!

ГЕРБ в повече от ужас и шок от ревизията на Мая Манолова! Искат оставката ѝ

Мая Манолова с депутати в ”Булгартрансгаз”! Търсят договорите за ”Балкански поток" /видео/

Манолова: Дистанционно електронно гласуване да бъде въведено за следващите избори

Мая Манолова: Комисията по ревизията започва с девет приоритета за четири години назад

 

 


150188