Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Какво се случи на аф...
Какво се случи на афтърпартито на

Какво се случи на афтърпартито на "Забраненото шоу на Рачков"? (СНИМКИ)Анита Димитрова бе неотлъчно до знаменитото си гадже

 

Димитър Рачков и Маги Халваджиян отбелязаха края на "Забраненото шоу" с афтърпарти в столичното заведение на Кремена Халваджиян, самата която обаче не присъства на празненството, пише Стандартнюз.бг.


На купона неотлъчно до бургазлията бе гаджето му Анита Димитрова и дори двамата позираха за първите си официални снимки като двойка. Сред почетните гости бяха братя Аргирови и македонските изпълнители на хита "Корона, чао" - Александър и Дац, които бяха специални гости на финала на първия сезон.

Както стана ясно, напук на слуховете, "Забраненото шоу" ще се завърне на есен. Второто най-рейтингово предаване на Нова след "Капките" дори обяви конкурс за нови сценаристи. Вторият сезон на формата ще стартира през септември. Рачков оповести, че отива на море, "когато каже Халваджиян" и "където поиска гаджето", но уточни и датите, на които сценичната версия на шоуто му ще гостува из България, като специалните гости са Фики и Михаела Маринова.

 

Източник: https://fakti.bg/

 


152309