Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Къде няма да има вод...
Къде няма да има вода в София днес

Къде няма да има вода в София днесСтолични квартали остават без вода утре, 6 декември | Dnes.bg Новини

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, 6 декември, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Георги Минчев", кв. "Подуяне", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Георги Минчев“ - от ул. "Велчо Атанасов“ до ул. "Иларион Драгостинов“, ул. "Братя Жекови“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Георги Минчев“.

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. "Флора Кънева", кв. "Кръстова вада", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:
ул. "Флора Кънева“ №19, №21, №23, ул. "Проф. Георги Йолов“ №37, №37А, №39. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Флора Кънева“ и ъгъла с ул. "Акад. Иван Буреш“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

 


 

Източници: 

https://dariknews.bg/

https://www.dnes.bg/

https://fakti.bg/

https://www.24chasa.bg/spravochnik/

 

 

https://www.sofiyskavoda.bg/

 
 

110542