Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Лукс и разгул! >> Та...
Лукс и разгул! >> Тайните ловни домове на властта отвътре, ето къде Борисов се е снимал с шараните (ВИДЕО+СНИМКИ)

Лукс и разгул! >> Тайните ловни домове на властта отвътре, ето къде Борисов се е снимал с шараните (ВИДЕО+СНИМКИ)Пламен Абровски и Петър Димитров от "Има такъв народ" успяха да разгледат лукса, на който се наслаждават малцина "отбрани"

 

Народните представители от вече разпуснатото 45-о Народно събрание Пламен Абровски и Петър Димитров („Има такъв народ“) са получили сигнал, че в ловен дом "Ормана" край Ямбол, който е създаден за свободен достъп като вилна зона, не се допускат никакви "външни" лица, а само "отбрани" такива, близки до властта на бившия премиер Бойко Борисов.

Абровски звъни на посочените телефони в сайта, където уж можеш да си направиш резервация, но оттам му казват, че мястото е резервирано в целия си капацитет и няма свободни места. При последвалото им посещение се оказва, че мястото е напълно празно.

Представителите на "Има такъв народ" отиват в "Ормана" и проверяват каква е ситуацията там. След трудни уговорки с охраната и разговори с по-висшестоящи отговорници за обекта в крайна сметка Абровски и Димитров успяват да влязат в ловното стопанство, където се натъкват на цялостен разкош – красива природа, луксозно обновени и обзаведени сгради и прилежащи постройки, както и на множество ловни трофеи.

Става ясно още, че именно ловен дом "Ормана" е мястото, където преди няколко години е правена снимката на Бойко Борисов с двата големи уловени шарана, която бившият министър-председател коментира с думите „Когато кълве, наистина кълве“ (след 17:45 мин. във видеоклипа се вижда конкретното място край язовира).

След "Ормана" Абровски и Димитров посeщават и друг ловен дом за "неслучайни" хора, намиращ се на територията на Държавно ловно стопанство "Ропотамо".

 

· 

България

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://fakti.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Разточителствата на властта: Ултра лукс в ловен дом ”Ормана”, посещаван от Борисов и постройки със съмнителна законност

И червените облажват покрай Бойко! Как БНБ дава милиони без конкурс на депутата Кънев ВИЖТЕ >>

Пламен Абровски, ИТН: Комисията по ревизия показа как се променят закони, за да се узаконят определени неща

 

 


150697