Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Мислете за живите и как да има повече деца, мъртвите да почиват в мир (Видео)

Мислете за живите и как да има повече деца, мъртвите да почиват в мир (Видео)Коронавирусът се оказа коварно заболяване, особено с въздействието си върху мисленето и поведението на политиците у нас.

През седмицата президент и премиер незнайно защо брояха умрели - първият колко са през годините, в които управлява ГЕРБ, а другият - починали в чужбина от коронавирус като пример как добре се справяме ние в България.

А във време, когато хората са притеснени за живота и работата си, е нужна дискусия как ще се живее след пандемията. И надали е особено трудно да се признае кой какво е направил, когато то е дало положителни резултати. И след това да се направи дискусия без нападки и обиди. Защото е по-важно какво чака нас, живите.

Не по-малко важно е да се каже как да се увеличи раждаемостта, да има повече деца и какво ще направи държавата, за да подобри условията за живот тук. 

Самуил Огнянов  


<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/fQNYPn7S9s8" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Погрижете се за живите, господа първенци, умрелите има кой да ги брои

 

Източник: https://www.24chasa.bg/

 126469