Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Н. Слатински: Нормализация на България може да стане само със законни и цивилизовани действия

Н. Слатински: Нормализация на България може да стане само със законни и цивилизовани действияТези, които критично анализират години наред властта на ББ и ГЕРБ, сме безобидни за тях, просто ни стиска да пишем за неща, които всички знаят, но повечето се правеха, чете виждат това, което не искат да виждат. 

Далеч не са безобидни, обаче, онези на които през това десетилетие са съсипани или отнети бизнесите, на които са разорени с политическа намеса, които са мачкани несправедливо от силови и данъчни структури, на които са провалени кариерите, които са шкартирани нечестно при конкурси за европроекти и държавни поръчки, чиито деца са били измествани от калинки и стоят безработни или емигрират.

Усетят ли те слабостта на довчерашната власт, тогава ние, които години наред критично анализираме властта на ББ и ГЕРБ първи ще надигнем глас срещу мъстта, озлоблението, по реваншизма и насилието. Ние сме за нормализация на България, а тя може да стане само по нормален път с нормални действия, сиреч законни и цивилизовани!

Николай Слатински, Фейсбук


Източник: https://frognews.bg/

 

 

 

 


148862