Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Николай Дойнов и Нат...
Николай Дойнов и Натали Трифонова станаха

Николай Дойнов и Натали Трифонова станаха "БГ модни икони"Вижте кои са другите отличени от Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков

 

Академията за мода връчи най-високите награди за стил и успех за 2021 г. На официалната церемония бяха наградени най-стилните българи.

Николай Дойнов, Натали Трифонова, Иво Аръков, Есил Дюран, Саня Борисова и Таня Скринска са носителите на приза "БГ модна икона" за тази година, който обединява професионализма и добрия вкус, чрез които лицата на медийната култура се докосват до зрителите.

Те бяха определени от Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков, която всяка година отличава най-стилните и успели личности у нас.

 

Водещият на новините по Нова тв Николай Дойнов бе отличен в категория "Медии и журналистика", а водещата на COOLT по bTV Натали Трифонова взе наградата в категория "Телевизия".

Наградените получиха статуетка - пластика, изработена от бижутера Анжело Красини. Тя е интерпретация на първото облекло на Адам и Ева - смокиновия лист, с образите на най-прочути дизайнери и модни икони.

Академията за мода награждава известни българи, които притежават качества и добродетели като изискан и модерен вкус и стил, високи професионални постижения, безупречна култура, морал и репутация.

 

 Николай Дойнов и Натали Трифонова станаха

България

 

Източник: https://fakti.bg/

 

 

 

 152307