Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / NO COMMENT: Сашо Дик...
NO COMMENT: Сашо Диков при Слави Трифонов (ВИДЕО) >>

NO COMMENT: Сашо Диков при Слави Трифонов (ВИДЕО) >>Сашо Диков - "Ще ви гледам сеира"...

Слави Трифонов - "Няма да се обединявам с ГЕРБ, БСП и ДПС!".

 

Диков срещу Трифонов - цялото интервю по 7/8 ТВ - разговор за политика, коалиции и още нещо...

 

Има Такъв Народ 

Вечерното шоу на Слави Трифонов 

7/8 TV 

Сашо Диков 

Няма Такава Държава 

Мая Манолова 

Отровното трио 

Да, България 

Христо Иванов

 

 

****************************************************************

 

 

Сашо Диков: Гражданинът Бойчето казва, че знае коя е Мата Хари, а Прокуратурата питала ли го е?Наглостта в нашия обществен живот става все по-ужасяваща и това ме кара да не търпя никого с подобно поведение. Тъй като един от най-наглите случаи на проявено безочие и наглост е именно повода за това писмо. Затова го и написах - давам Ви простия факт. Гражданинът Бойчето казва: ”Знам кой ми влезе в къщата, кой извърши престъплението и кой ме насади”. Прокуратурата започва проверка и казва, че не са могли да разберат кой е извършил престъплението.

Това коментира журналистът на телевизия "Евроком" в ефира на 7/8 ТВ.

 

"Нормално беше първо Съдебната система в своето съобщение, след няколкомесечно мълчание да каже, че са попитали премиера, след неговите категорични изявления пред германски вестник, че той знае коя е Мата Хари, само че той мълча като ремсист на разпит и нищо не каза. Затова сме затруднени ние да кажем кой е заснел чекмеджетата и парите, само че няма такова нещо. Затова питам нашия добър общ познат защо мълчи и кога ще каже коя е Мата Хари", допълни той.

 

"Тук не става дума за жълтории, става дума за чекмеджето и пачките и за пищова, и за кюлчетата. Въпросите към премиера са два: защо не казва коя е Мата Хари и Прокуратурата питала ли го е коя Мата Хари", допълни той.


Диков спори със Слави Трифонов дали може да се отстрани от властта ГЕРБ.

Журналистът изказа мнение, че без БСП и Корнелия Нинова ГЕРБ трудно ще бъде свалена от власт. Слави Трифонов бе категоричен, че няма да прави коалиция нито с ГЕРБ, нито с БСП.

 

Източник: https://frognews.bg/

 

****************************************************************  

 

Сашо Диков и Слави Трифонов в спор как могат да бъдат свалени Борисов и ГЕРБ

 Диков изказа мнение, че без БСП и Корнелия Нинова ГЕРБ трудно ще бъде свалена от власт. Слави Трифонов бе категоричен, че няма да прави коалиция нито с ГЕРБ, нито с БСП.

Двамата не подминаха темата със снимките от спалнята на премиера и предполагаемата тайнствена жена, която ги е направила и се сдоби с прозвището "Мата Хари" в публичното пространство, заради сравненията с изтъкнатата шпионка.

"Наглостта в нашия обществен живот става все по-ужасяваща и това ме кара да не търпя никого с подобно поведение. Тъй като един от най-наглите случаи на проявено безочие и наглост е именно повода за това писмо.

Затова го и написах - давам Ви простия факт. Гражданинът Бойчето казва: ”Знам кой ми влезе в къщата, кой извърши престъплението и кой ме насади”. Прокуратурата започва проверка и казва, че не са могли да разберат кой е извършил престъплението.

"Нормално беше първо Съдебната система в своето съобщение, след няколкомесечно мълчание да каже, че са попитали премиера, след неговите категорични изявления пред германски вестник, че той знае коя е Мата Хари, само че той мълча като ремсист на разпит и нищо не каза.

Затова сме затруднени ние да кажем кой е заснел чекмеджетата и парите, само че няма такова нещо. Затова питам нашия добър общ познат защо мълчи и кога ще каже коя е Мата Хари", допълни той.

"Тук не става дума за жълтории, става дума за чекмеджето и пачките и за пищова, и за кюлчетата. Въпросите към премиера са два: защо не казва коя е Мата Хари и Прокуратурата питала ли го е коя Мата Хари", допълни той.

 

Редактор: ТОДОР БЕЛЕНСКИ

 

Мата Хари ще гласува против ГЕРБ, защото Мата Хари ще пита къде са ѝ парите

 

Източник: https://www.actualno.com/

 

 

 


144152