Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Пиар-експертът Диана...
Пиар-експертът Диана Дамянова: Разказът на бизнесмена е за извратената власт на болен човек, обкръжен от хора, които знаят какво се случва...

Пиар-експертът Диана Дамянова: Разказът на бизнесмена е за извратената власт на болен човек, обкръжен от хора, които знаят какво се случва...Докато гледате самолетчета, те ще убиват и изнасилват всеки, който посмее да им се противопостави

 

ЕВРОПЕЙСКИ ЖИВОТ ПЪРВО: Министър-председател на европейска държава получава за рождения си ден кюлчета злато от крупни бизнесмени и ”забавлява” гостите си от политиката и бизнеса с клипче с изнасилване на бизнесмен в затвора. Записът е направен от надзирател, а потърпевшият лежи там без присъда. Подарък от признателни бизнесмени е и девойка на стойнст 5000 лв.

 

 ВТОРО: Разказът е направен от човек, който първо е плащал 10%, после 20 и така , докато накрая са му поискали 50% от бизнеса. Този разказ поразително прилича на този на Васил Божков и просто показва КОЙ отнема бизнеси в България. И не, не е просто някакъв Пеевски!


ТРЕТО: сега, когато произходът на кюлчетата е ясен, а девойката с телефона е известна, онова което е прокурор на страната трябва веднага да обвини изнеслия информацията бизнесмен в стоте смъртни гряха, ако обаче същият не се окаже "внезапно смъртен" и въобще доживее до петък. Или просто не изчезне.


ЧЕТВЪРТО:Политици от ГЕРБ лягат на амбразурата и със собствените си тела и глави се опитват за задушат разказа на потърпевшия. Явно и те са гледали клипчетата с изнасилванията за назидание! Наоколо е и някаква мутра-боец, явно той контролира раздаването на наказанията.


ПЕТО: Всичко това се разиграва в сградата на българския парламент и остава незабелязано от медиите на властта. Може би и те са гледали клипчето.
ШЕСТО: Само това да е извършил 45 парламент, то той си е заслужил живота.
СЕДМО: Това не е някаква си там корупция! Това е извратена власт на болен човек, обкръжен от хора, които знаят какво се случва, ако не слушаш. Защото са гледали клипчета и са ходили на рождени дни.


Как можахме да го допуснем и защо сме си по къщите, а не на улицата е единствения въпрос.
Весел Гергьовден и непременно гледайте шоуто с петте самолетчета. Те през това време ще убиват и изнасилват всеки, който посмее да им се противопостави. Просто така, за да знаят другите!

 

Пиар-експертът Диана Дамянова, Фейсбук.

*Заглавието е променено от редакцията

.
Източник: https://frognews.bg/
.

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Мегаскандалът: Бизнесмен разказва за Борисов - натиск, кюлчета, изнудване и... Мата Хари (ПОДРОБНОСТИ)

Скандално разкритие за Борисов! Говори бизнесмен пред Комисията по ревизия ВИЖТЕ >>

Адвокат: Съдбата на България e като на Христос, предавана за власт и кюлчета

Spiegel: Премиерът със златните кюлчета на нощното шкафче

 .

.

 

 


150259