Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Разкарайте се, мръсн...
Разкарайте се, мръсни маймуни!

Разкарайте се, мръсни маймуни!Коментар на Василена Енева – майка на две деца, Сливен 

"Да ми се махне тази тема от главата" - Бойко Борисов, министър-председател на Република България.

"Тук не е важно мнението на майките", Валери Симеонов, вицепремиер на Република България.

И престанете да разхождате тия нещастни деца по улиците! Засрамете се малко! Засрамете се малко!“, Димитър Манолов, председател на КТ "Подкрепа"

"Повръща ми се от тези майки!", Славея Сиракова, известна като манекенка с факта, че е дъщеря на Наско и Илияна Сиракови.

Само за няколко дни бяха изречени тези скверни, мръсни, грозни и долни думи, изказани по повод справедливия протест на родителите на деца с увреждания. Това е нашата държава! Това са представителите на властта, на синдикатите, на "известните".

ТЕ не искат да виждат болни деца по улиците, ТЕ не искат да се срещат със справедливия гняв на едни родители, доведени до отчаяние, ТЕ не искат да виждат страдание, бедни и немощни хора... Искат лукс, доволство, разкош и удоволствия!

Това са ТЕ – Бойко и нашият нов т.нар елит! ТЕ не искат и няма да погледнат истината в очите – ЧЕ ТЕЗИ ДЕЦА СА ТАМ! ЧЕ СА БОЛНИ! ЧЕ ИСКАТ НОРМАЛЕН ЖИВОТ!

Майка съм на две деца и всеки ден благодаря на Бог, че са здрави и живи, че се прибират у дома, че са около мен. Не мога да си представя болката, страданието, ужаса на родителите, когато виждат детето си да страда. Това е неописуемо чувство на безсилие и ужас. Още по-страшно е, когато държавата, в която живеем буквално ги убива. Убива ги с безразличие, с бюрокрация, с безпаричие, с наглост, с безпардонност, с безнаказаност!

Кой си ти, господин Борисов, за да можеш да кажеш, че майките трябва да ти се махнат от главата? Това ли е поведение на един премиер? Стигна дъното! Така ли искаш да бъдеш запомнен – като убиец на деца, защото точно това се случва в държавата, която ТИ уж ръководиш!

Кой си ти, господин Симеонов, за да кажеш, че не е важно мнението на майките, когато става въпрос за изразходване на 16 000 лева за командировка на някаква пикла до САЩ и това, докато децата буквално умират от глад, без лекарства, в мъки!

Кой си ти, господин Манолов, синдикални търтею, за да съветваш родителите да се засрамят и да си приберат децата от улицата, за да не ги виждаш?!? И да знаеш, че ТИ, точно ТИ не си направил нищо друго, освен да се кланяш на всички всички власти и да смучеш пари по проекти и бордове.

Коя си ТИ, безбожнице - Славея Сиракова, за да обиждаш потъналите в мъка и скръб плачещи майки, заради отношението на такива като теб? И ти като всяка жена искаш да имаш деца и се моли и кланяй на Господ здраве да им дава!

Мразя ви! Мразя ви, защото вие сте безчувствени, цинични арогантни, брутални хора, които не могат да погледнат по-далече от собствения си джоб, от собственото си благоденствие и разврат. Мразя ви, защото вие накарахте най-святото за мен нещо - децата да плачат... и да умират.

Мразя ви! И цяла България ви мрази!

Разкарайте се, вие мръсни маймуни, защото отдавна нямаме нужда от вас. Идете си тихо и с мир!

 

ВИЖТЕ КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Слави, единствен ти застана до нас в тази жестока борба!

Системата го убива!

Арогантността и циничността на Борисов удариха дъното

Слави спазва обещанията си към майките на деца с увреждания

Съществуваме напук на Системата. Няма да се откажем!

Българските медии гузно мълчат за дарението на Слави от концерта в Лондон ЗА нашите деца!*

Брутален и циничен ВИЖТЕ>>* >> Борисов нареди хората с увреждания "да му се махат от главата"

Слави спасява децата на България!

„Системата ни убива“

Слави Трифонов ще дари парите от концерта си в Англия на Конфедерацията за защита правата на децата

Слави и хиляди българи пяха срещу Системата и за децата! Медиите грозно мълчат!

Празни приказки: Социалният министър не убеди майките на деца с увреждания, че системата ще бъде променена

ЕДИНСТВЕНО НА НАШИЯ САЙТ: Въпреки медийното затъмнение! > Слави с разтърсващ концерт в Лондон за децата на България! ВИЖТЕ>>

Слави и Ку-ку бенд с концерт срещу системата

Концертът в The O2 Arena ще бъде в подкрепа на родителите на деца с уврежданияо

"Шоуто на Слави": Системата убива децата ни, уби медиите... убива България! Слави е заплаха за статуквото...!

Слави осъди „Господари на ефира“ и дари парите на майките на деца с увреждания

Държавата, която убива хората с увреждания

Заради невъзможност да реши проблема на децата с увреждания, социалният министър Бисер Петков подаде оставка, Борисов я прие (обновена)

 

 

 

 

 

 


66999