Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Седерастът Ал Йо бил възмутен…..

Седерастът Ал Йо бил възмутен…..По стар негов навик, необятният Ал Йо реши да се изтакова в първия ден на Народното събрание. Седерастът бил възмутен от стихотворение! В интерес на истината, съм изумена, че е изкушен от нещо друго за четене, освен кафевият ПИК, но това е друга тема.

В пространно излияние седерастът се възмущава от стихотворението на Георги Джагаров и това, че България била „като една човешка длан“. И още по-възмутен, че поетът бил дясна ръка на Тодор Живков. Как пък не се възмути, че Борисов например му е бил шофьор, охрана и му е разтривал ушите на Живков, не става ясно!

Стихотворението на Георги Джагаров е едно от най-хубавите, писани за България и чест и почитания на госпожа Мика Зайкова, че започна с него пленарното заседание. Защото Родината трябва да се почита. И да се пази! Включително от изтрещели психодесни, които вместо да уважават България, са се превърнали в кафеви подлоги на американските си господари и не се гнусят от нищо!

И бих препоръчала на наследника на убиеца на деца да си седне на някои части и да престане да се набива на очи и уши. Защото освен погнуса, друго не предизвиква. А току-виж сме си припомнили неговите истории с наемите във Варшава, където захлебваше като посланик…..а там има доста да обяснява!

Омерзена съм от разни човечета, които от зор да се докажат като първи антикомунисти и евроджендърски пудели, забравят Родината си. И не се гнусят да я плюят и всичко, което е родолюбиво и българско! Защото те служат само на Мамона…..

 

Елена Гунчева

Източник: https://svobodnoslovo.eu/

 


148789