Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Справедливост: Мая М...
Справедливост: Мая Манолова внася утре жалба в ОИК за нарушения на изборите. Иска касиране!

Справедливост: Мая Манолова внася утре жалба в ОИК за нарушения на изборите. Иска касиране!Утре Инициативният комитет, който издигна Мая Манолова за независим кандидат за кмет на София ще внесе жалба в Общинската избирателна комисия в София на ул. "Московска 33". Това съобщават от Инициативния комитет.

В жалбата са посочени доказателствата за груби нарушения на изборния процес по време на изборите за местна власт в столицата.

Манолова ще направи изявление пред медиите по повод искането за касиране на изборните резултати от втория тур в София.

 

На същото място, в 14.30 ч., нейният инициативен комитет слага началото на петиция за оспорване на резултата от изборите в София и с предложения за промени в изборните правила, сред които и въвеждането на машинно и електронно гласуване.

 

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:https://24novini.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Мая Манолова: ОБМИСЛЯМ СФОРМИРАНЕТО НА ГРАЖДАНСКА ИНИЦИАТИВА! Заедно с гражданите ще отстояваме основните демократични ценности. Показахме, че едноличният режим на Борисов може да бъде демонтиран!

Мая Манолова гласува за свободна, демократична и европейска София

Манолова: Борисов е обладан от страх и паника, че ще загуби София! Срам ме от лъжите му! Срам ме е от него! Срам ме е, че това е човекът, който ни представлява пред света!

Манолова: Посланията ми са към всеки, който не иска повече този модел на управление

Мая Манолова заедно с гражданите в протестите срещу Гешев, обяви подкрепа за кандидат-кметовете на промяната (ОБЗОР)116559