Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / СВИРЕПА НАГЛОСТ! Док...
СВИРЕПА НАГЛОСТ! Докато жени плачейки протестират и очакват решения, безотговорни властнички се разхождат в Ню Йорк!?!

СВИРЕПА НАГЛОСТ! Докато жени плачейки протестират и очакват решения, безотговорни властнички се разхождат в Ню Йорк!?!Сайт на Гражданско движение "ДНЕС"

Докато тече драматичната борба с властта на майките на деца и младежи с увреждания, две високопоставени служителки от социалното министерство, пряко отговорни за проблема - зам.-министър Росица Димитрова и държавният експерт от отдел "Интеграция на хората с увреждания" Надежда Харизанова, са на луксозна командировка в... Ню Йорк, забележете за да... ПРЕДСТАВЯТ БЪЛГАРСКИЯ ОПИТ В ПОЛИТИКИТЕ ЗА ХОРАТА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ...

Без коментар! Няма място за такъв! Няма и думи за описание на такава арогантна безочливост! Няма.

Воаяжът на двете чиновнички струва 16 150 лв.  Бързо направена и платена е и сметката. За разлика от тази – дето трябва да спаси хиляди съдби и детски животи. За тях няма пари!

Бисер Петков влезе в ролята на домашното куче на Премиера и обикаля около майките на деца с увреждания, отпивайки се да разтакава и неумело и неубедително да махне проблема от главата на шефа. Пари няма – действай. Нямам нерви да се занимавам и с тези...! Това е указанието на Борисов. Ясно, точно и конкретно ! Неподлежащо на възражение!

Козметичните промени в законопроекта за личната грижа, които държавата се опитва да пробута няма да минат. 80 хиляди български дечица и младежи имат нужда от добавки за чужда помощ. Всеки един от тях ежедневно се бори за оцеляване и чака едни средства, които са само на хартия.

Не е трагедия да си с увреждане. Трагедия е да си с увреждане в ненормална, в абсурдна държава, с абсурдна и цинична власт. Където министър-председателят е на мач, докато жени с деца на ръце плачат и протестират, където депутати работят по няколко часа седмично, а социалните чиновници обикалят света с парите на социално слабите и болните.

Свиреп цинизъм и наглост!

А иначе до понеделник продължава „голямото смятане“ в социалното министерство. Продължават и палатковите лагери на майките на деца с увреждания. Ще видим докога Бойко Борисов ще се държи като марсианец - незаинтересован и неадекватен. Но абсолютно адекватен да рита мач, да дава и раздава пари, на който и за каквото му скимне, да пътува от държава на държава и да ръси щуротия след щуротия...!

Протестите на майките започнаха по времето на първия кабинет Борисов. В третия – Системата може и да го убие..., духът, волята и надеждите на българските майки - НЕ!

 

ВИЖТЕ КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Скандално!* >> Чиновнички от МТСП в САЩ... споделят опит! Системата не ги убива

Борисов нареди хората с увреждания "да му се махат от главата"

Слави, единствен ти застана до нас в тази жестока борба!

Системата го убива!

Арогантността и циничността на Борисов удариха дъното

Слави спазва обещанията си към майките на деца с увреждания

Съществуваме напук на Системата. Няма да се откажем!

Българските медии гузно мълчат за дарението на Слави от концерта в Лондон ЗА нашите деца!*Брутален и циничен ВИЖТЕ>>* >> Борисов нареди хората с увреждания "да му се махат от главата"

Слави спасява децата на България!

„Системата ни убива“

Слави Трифонов ще дари парите от концерта си в Англия на Конфедерацията за защита правата на децата

Слави и хиляди българи пяха срещу Системата и за децата! Медиите грозно мълчат!

Празни приказки: Социалният министър не убеди майките на деца с увреждания, че системата ще бъде променена

ЕДИНСТВЕНО НА НАШИЯ САЙТ: Въпреки медийното затъмнение! > Слави с разтърсващ концерт в Лондон за децата на България! ВИЖТЕ>>

Брутален и циничен ВИЖТЕ>>* >> Борисов нареди хората с увреждания "да му се махат от главата

Слави и Ку-ку бенд с концерт срещу системата

Концертът в The O2 Arena ще бъде в подкрепа на родителите на деца с уврежданияо

"Шоуто на Слави": Системата убива децата ни, уби медиите... убива България! Слави е заплаха за статуквото...!

Слави осъди „Господари на ефира“ и дари парите на майките на деца с увреждания

Държавата, която убива хората с увреждания

Заради невъзможност да реши проблема на децата с увреждания, социалният министър Бисер Петков подаде оставка, Борисов я прие (обновена)


66220