Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Тити Папазов: Левски...
Тити Папазов: Левски избра своя знаменосец! Ръководните фактори говорят след УС на Левски (Видео)

Тити Папазов: Левски избра своя знаменосец! Ръководните фактори говорят след УС на Левски (Видео)"Всички отбори трябва да се молят да го има Левски", заяви Папазов

 

Тити Папазов се появи на "Герена", където в момента тече Управителен Съвет на "сините". Той говори по актуалните теми.

"Синя" България на 17 май избра своя знаменосец - Наско Сираков! Такава подкрепа не е виждана. Трябва да благодарим на треньора - той успява да държи нещата. Моралът на играчите трябва да бъде изведен на преден план", обяви той.

"Чак толкова дискусии дарението на Делян Пеевски не е предизвикало. Тръст Синя България изрази несъгласие. Левски има много фракции, които могат изразяват мнение. Каузата ни е Левски да не фалира", сподели той.

"Личните интереси са на заден план. Левски е нещо различно. Ако сме били част от миналото на Левски, нека сме част и от бъдещето", каза още Тити.

"Ако г-н Божков следи какво се случва в държавата и няма финансова възможност, той има възможност да направи най-големия подарък на Левски. Нека първо той да подари свободата на Левски. Ако можеше, вероятно този проблем щеше да бъде решен отдавна. Не трябва да оставяме г-н Георги Попов на заден план", каза Папазов.

"В Дубай им е топло. Лично за себе си приемам това, което той казва като опция. Розовите очила са тук. Виждам добър знак. Не се сърдя на никого, нещо е променило неговото мнение", каза още той.

"Ако за в бъдеще се налага на клуба пак да е в такава ситуация, може би е било правилно при какви условия и кой да бъде дарител. Дарението е доброволен акт. Най-често се случва на дечица и се включват хора да даряват. Това е моето мнение, позицията ще обяви УС. Поставихме условия да не е efbet. Появи се слух за тотото. Но ние, когато определяме какво не искаме, трябва да бъдем за пример", обясни Тити.

"Трябва да има обективна причина защо да не бъдат приети тези пари. Часовникът отброява на обратно", каза Папазов.

"Искам да бъдете положителни. Всички отбори трябва да се молят да го има Левски. За всичко отбори това е смисълът. Не бъдете негативни. Сега "синя" България ще се обедини да бъде дарител номер 1. Както бе до момента. Едно е сигурно, Павел Колев и управлението на Левски харчи парите прозрачно в интерес на клуба. За това и феновете им вярват. Левскарите чувстват, че това е техният клуб. Той ще бъде на цяла синя България. Може би човек трябва да мине през деветте кръга на ада, за да се оправи", добави той.

 

Източник: https://fakti.bg/

 

Ръководните фактори говорят след УС на Левски

 126308