Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / В отговор на лъжите ...
В отговор на лъжите на Борисов >>  Проф.Минеков, Бабикян и  адв. Хаджигенов: Няма да повярваме и на тази лъжа! <br>#ОСТАВКА и нови избори, без диктата на Борисов! <br> Продължаваме докрай!

В отговор на лъжите на Борисов >> Проф.Минеков, Бабикян и адв. Хаджигенов: Няма да повярваме и на тази лъжа!
#ОСТАВКА и нови избори, без диктата на Борисов!
Продължаваме докрай!Изявлението на все още неподалия оставка Бойко Борисов е пореден опит за печелене на време и проява на страх. Проваленият и загубил доверие парламент с мнозинство, диктувано от олигархичната му власт, се готви сам да предложи проект на нова Конституция.

Това ще даде възможност мафията да създаде свой Основен закон, изработен от неговото Народно събрание и да му бъде спечелено време до януари, за да остане на поста си. 

В т.нар. предложения не чухме никаква готовност за вадене на Прокуратурата от съдебната система, нито за машинно и електронно дистанционно гласуване.

На практика нито едно от исканията на протеста не е уважено.

Блъскането с ръка по масата и обругаването на протестиращите, показват безсилният изблик на нерви у човек, който е загубил народа си и когото народът иска да загуби.

Няма да повярваме и на тази лъжа!

#ОСТАВКА и нови избори, без диктата на Борисов!

Продължаваме докрай!

Професор Велислав Минеков
Адвокат Николай Хаджигенов
Арман Бабикян

 

 

Източник: https://svobodnoslovo.eu/

   

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

В опит за самоспасение и подмяна, Борисов вместо ОСТАВКА пак шикалкави! >> Внасяме проект за конституция, ще подам оставка в деня на свикването на ВНС

 Ден 36: Протестът се засилва! Хиляди демонстранти блокираха още едно възлово кръстовище в София! Седящи стачки в Русе, Пловдив и Варна. Парламентът под обстрел с домати и яйца!

Вие ще изринете 5 палатки, ние ще дойдем с нови 15!

Борисов в пълна подигравка с очакванията на хората, след усмивките на внуците: И аз искам... оставката на Радев!?


133384