Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Време е за рестарт н...
Време е за рестарт на познатата олигофрения. За позицията на Мутафчийски предлагам стъки или милото. И двамата имат потенциал да бръщолевят брутални глупости в ефир

Време е за рестарт на познатата олигофрения. За позицията на Мутафчийски предлагам стъки или милото. И двамата имат потенциал да бръщолевят брутални глупости в ефирХубаво е, че връщат брифингите на Щаба.

Все пак първият сезон мина при доста висока гледаемост въпреки, че по същото време вървеше конкурентното риалити “На гости в чекмеджето на Бойко”.

При всички положения обаче мисля, че няма да е зле за втория сезон да сменят някои от главните герои, както прави Гала, например.

Ясно е, че ни трябват нов гологлав водещ за мястото на Мутафчийски и объркан, но симпатичен паразитолог за мястото на Кантарджиев.

За позицията на Мутафчийски аз предлагам Стъки или Милото. И двамата притежават огромен потенциал да бръщолевят брутални глупости в ефир, без са им се сбръчка челото. Освен това са известни мутри и имат опит пред камера (Юлиана Дончева редовно снима Стъки, докато той нанка и в полусън пръска протестантска кръв, подкрепен от крясъците на куцо бабе с мегафон в ръка).

Що се отнася до заместника на Кантарджиев мисля, че Вежди е идеален. И Марешки става, но той сега докато не се възстанови от изнасилването, няма да става за ефир. Барни Ръбъл също е достойна кандидатура. Мисля, че на всички ще ни бъде приятно да наблюдаваме мезозойската му физиономия рано сутрин.

Накратко. Искам да кажа, браво, че връщате Щаба! Време е за Рестарт на познатата олигофрения. Че народът вече го удари абстиненция. Толкова много тъпак, а толкова малко ефирно време!

Васил Петев

 

ВРЕМЕ Е ЗА РЕСТАРТ НА ПОЗНАТАТА ОЛИГОФРЕНИЯ. ЗА ПОЗИЦИЯТА НА МУТАФЧИЙСКИ ПРЕДЛАГАМ СТЪКИ ИЛИ МИЛОТО. И ДВАМАТА ИМАТ ПОТЕНЦИАЛ ДА БРЪЩОЛЕВЯТ БРУТАЛНИ ГЛУПОСТИ В ЕФИР

 

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Д-р Антония Първанова: В България близо 800 са починали от COVID-19, но 300 000 са го преживели

Борисов ненадейно свика щаба за коронавируса

 

 


137572