Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Жена от "Системата н...
Жена от

Жена от "Системата ни убива" заплаши да се самозапали при полицейско насилие”Искам да дам и отговор на директора на СДВР - ако Вие прибегнете към някаква нестандартни действия, за да разпръснете този протест, то ние ще бъдем принудени да отговорим по същия начин. И аз съм се подготвила - ако някой трябва да изгори на това място тук, за да има демокрация и да останем тук, готова съм. Да си помислят преди да дойдат”.

Това категорично заяви пред журналисти Диана Кишкилова - една от жените от "Системата ни убива". Кишкилова не е майка на дете с увреждания, а тя самата страда от множествена склероза. Приела каузата на майките още от първия ден.

 

"Не желая да живея в страна, пропита с корупция от дъното до върха. Много са причините, поради които съм застанала пред Вас. Ние не сме на това място, защото сме имали намерение да правим палатков лагер - вечерта, когато отидохме на посещение при господин Борисов, по стечение на обстоятелства не ни позволиха да завършим протеста до там, откъдето тръгнахме. Микробусът ни бе спрян тук. Неадекватното поведение на комисар Николов остави микробуса тук".Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Майка: Готова съм на крайни протестни действия, ако полицията се опита отново да атакува гражданите

Майка от ”Системата ни убива” направи на пух и прах МВР и Деница Сачева за лъжите им

 

 132952